Kan het zijn Moeilijk te Stoppen met roken ?

LongIsland.com

Ondanks het feit dat je niet hebt wanneer u een inspanning leveren om streven naar stoppen met roken, je zou kunnen hebben problemen het leven te leven, algemeen , als je te stoppen. Alles bij ...

Print Email

Ondanks het feit dat je niet hebt wanneer u een inspanning leveren om streven naar stoppen met roken, je zou kunnen hebben problemen het leven te leven, algemeen , als je te stoppen. Alles bij elkaar genomen , kon je doorlopen wensen , frustratie, vermoeidheid vermoeidheid en frustratie met deze in deze fase.

Zo , als je eenmaal , je moet niet verwachten dat je vaak fijn zijn alle levensstijl veranderen u zou kunnen hebben geleden. Het zou kunnen nemen maanden , of zelfs maand, Voor uw te recupereren van uw verlies roken inslikken in je - begrijpen dat . Gelukkig, deze negatieve effecten zijn echt makkelijk te verwijderen zoals ze zijn emotioneel .

In het geval u doorlopen gedrag als je stoppen met roken, bijvoorbeeld prikkelbaarheid, misselijkheid , frustratie of boosheid furie , geen zorgen te maken veel . Deze problemen waarschijnlijk na een week van de niet-rokers. Om schade waarom deze gedragsproblemen kunnen doen, hoewel hoewel , alleen maar vertel uw familie relaties en vrienden over je plannen om belooft vooraf , voor hen om om uw wijziging verschuiving naar Mr Hyde. Gelukkig zijn de meeste mensen een heleboel mensen zal waarschijnlijk ondersteunen van iemands beslissing en zal zeker in elk Zo kunt u.

Het is niet om een korte tijd te stoppen met roken niet.Echter, als je als de hoofdpijn aanhouden na 2 dagen, zoeken naar een ervaring een arts. Hij kan waarschijnlijk voorschrijven je wat aspirine, in het geval een doen prima .

please Visit: http://www.ikstopmetroken.eu